Miért a KBC Securities?

A KBC Securities csapata 20 éves szakmai tapasztalatával meghatározó szereplője a régiós Corporate Finance piacnak, 2008 óta lebonyolított tranzakcióinak összértéke meghaladja a 2 Milliárd eurót.

Testvérvállalatunk a K&H Bank, valamint nemzetközi hálózatunk révén kiemelkedő befektetési banki szolgáltatásokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére.

4 érv, ami miatt ügyfeleink szeretnek velünk dolgozni

Teljeskörű befektetési
banki szolgáltatás

A hazai és nemzetközi vállalatfelvásárlási tanácsadástól a tőkepiaci tranzakciókon át, egészen az átfogó pénzügyi tanácsadásig minden esetben iparági szakértőinkkel kiegészülve biztosítjuk a legmagasabb színvonalú szolgáltatást ügyfeleink részére.

 

Vállalati tranzakciók

Tőkepiaci tranzakciók

Pénzügyi tanácsadás

Legérdekesebb tranzakcióink

Sikereink legfőbb mutatója az a több mint 50 projekt, amelyet az elmúlt évek során eredményesen zártunk. 

Büszkévé tesz minket, hogy a magyar piac történetének legnagyobb vállalatfelvásárlási tranzakciói közül több is a mi nevünkhöz kötődik.

 

Kiemelt tranzakciók

Sikeres ügyleteink

Több mint 20 éves jelenlétünk a magyar piacon biztosítja, hogy szinte nincs olyan iparág, amelyben nem dolgoztunk volna még, így otthonosan mozgunk a legkülönlegesebb szektorokban is.
 

Referenciáink

Bizalom

Csapatunkban felhalmozott széleskörű Corporate Finance tapasztalat a garancia arra, hogy megbízásainkat kiemelkedő színvonalon végezzük el.

 

Csapatunk

4 érv, ami miatt ügyfeleink szeretnek velünk dolgozni