Miért a KBC Securities?

A tőkepiac intézményi szereplőinek állandó kihívást jelent a kiváló hozamteljesítmény elérése, a költséghatékony működés és a kereskedési rendszerek fejlettsége. Mi ezen igényeknek a megválaszolásában nyújtunk partnereinknek biztos támaszt.

KBC Securities a hazai piac egyik vezető befektetési szolgáltatója az értékpapír kereskedésben és a letétkezelésben egyaránt.

3 érv, ami miatt ügyfeleink szeretnek velünk dolgozni

Értékpapír kereskedés

Üzletkötőink által elérést biztosítunk hat kontinensen a világ összes jelentős részvénypiacának értékpapírjaihoz a befektetési jegyektől, ETF-ektől kezdve a részvényeken át a derivatív ügyletekig.

Támogatjuk ügyfeleinket a piacokon rejlő lehetőségek észrevételében és kereskedési stratégiák kialakításában.

 

Brokerage

Értékpapír szolgáltatások

Hazai és külföldi intézményi ügyfeleink részére közvetlen elektronikus kereskedési kapcsolatot (Direct Market Access) kínálunk az értékpapírpiacok eléréséhez. 

Letétkezelési és számlavezetési szolgáltatásainkkal jelentősebb értékpapír portfólióval rendelkező ügyfeleinket segítjük.
 

Értékpapír szolgáltatások

Teljesítmény

Kollégáink tapasztalata és elkötelezettsége a garancia arra, hogy tevékenységünket az elérhető legmagasabb színvonalon végezzük, legyen szó egy megbízás pontos teljesítéséről, vagy akár rendszereink megbízható működéséről.

 

Csapatunk

3 érv, ami miatt ügyfeleink szeretnek velünk dolgozni