Szolgáltatásaink

Kiterjedt befektetési banki szolgáltatásaink révén mindhárom fontos szegmensben, a lakossági, intézményi és vállalati szolgáltatások terén is a piac meghatározó szereplője vagyunk.
 

Lakossági Ügyfelek

A hazai magánbefektetők kereskedési rendszerünkben értékpapírok széles skáláját érhetik el a világ piacairól, a befektetési alapoktól kezdve a részvényeken át egészen a kockázatosabb eszközökig.

KBC Equitas néven elérhető szolgáltatásunk keretében ügyfeleinknek kereskedési ötleteket, elemzéseket és oktatásokat is kínálunk. Online szolgáltatásunk mellett vagyonos ügyfeleinknek lehetősége van arra, hogy tapasztalt prémium üzletkötőink segítségét igénybe vegyék befektetéseik kezelésében. 

Intézményi befektetők

Intézményi ügyfeleink részére a hazai és nemzetközi értékpapírok kereskedését biztosítjuk tapasztalt nemzetközi brókercsapatunkkal, illetve egyedülálló elektronikus infrastruktúrát nyújtunk közvetlen tőzsdei elérésre, és értékpapír letétkezelési szolgáltatásokra. 

Vállalati ügyfelek

Corporate Finance szolgáltatásaink olyan speciális élethelyzetben levő vállalatoknak kínálnak megoldást, amelyek vállalatfelvásárlási és eladási vagy éppen tőkepiaci tranzakcióval kapcsolatos pénzügyi tanácsadást és megvalósítást igényelnek.